Contact Maandag-Vrijdag: 8:00 - 16:00

Roteam: Strategie

Onze Strategie

Gedurende de afgelopen 7 jaar, was Roteam’s doel om een betrouwbare leverancier van dak oplossingen te worden, zowel voor grote bedrijven/onderaannemers als voor middelgrote en kleine projecten. We zijn erin geslaagd een veelzijdig team van professionals op te bouwen dat kan omgaan met bijna alle onvoorspelbare situaties of werfomstandigheden.

Onze strategie voor de komende jaren (2017-2020) is opgebouwd rond het concept van autonome groei, met behulp van interne middelen. Zo is onze aanpak opgesplitst in 4 peilers:

  1. Marktpositionering: Onze vertrouwde aannemers volledig tevreden stellen terwijl we nieuwe, spannende projecten aangaan, moet een topprioriteit voor Roteam worden in de komende jaren.
  2. Deskundigheid verder verdiepen: Wij streven ernaar om betrokken te raken in meer complexe projecten, door geïntegreerde diensten te leveren aan klanten uit diverse branches en markten.
  3. Groene oplossing uitbreiden: De toekomst is groen en de mogelijkheden in dit domein zijn veelbelovend voor de volgende jaren. We willen niet alleen deze trend volgen, maar ook pioniers in dit gebied worden.
  4. Onderhoud: Ongeacht het type dak dat u bezit, het onderhoud is een cruciaal onderdeel om de duurzaamheid van uw investering te waarborgen. We bieden ook onderhoudsdiensten voor zowel de residentiële als industriële gebouwen, met periodieke inspecties, reiniging en de technische keuring als meest kwetsbare punten van het dak.

Onze Waarden

Uitmuntendheid, inzet, kwaliteit, aanpassingsvermogen, gemeten prestaties, nul ongevallen.

ROTEAM’s visie is

om ervoor te zorgen dat iedereen in België een kwalitatief en ondoordringbaar dak boven zijn hoofd heeft.

Daarom is ROTEAM’s missie…

… om hoogwaardige dak oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren te bieden aan de beste prijs en binnen de beste termijnen.